icon-1

Hello!

Çfare është Shkodra Startups?

Çfare është Shkodra Startups?

StartUp Shkodra, është një platformë për t’u informuar rreth ekosistemit të Startup-eve dhe Inovacionit në Shkodër, aktorëve dhe ofertave e tyre si dhe një vend për të ndarë histori suksesi dhe një pasqyrë të Startup-eve aktive.

bg-left
bg-right

Ajo do të shërbejë si një platformë online që bashkon komunitetin e Startup-eve të Shkodrës dhe rrjedhimisht forcimin e kapaciteteve për inovacion midis aktorëve të ekosistemit të inovacionit dhe ndërtimin e lidhjeve/rrjetit brënda Shkodrës dhe më tej me ekosistemin e Inovacionit shqiptar dhe ndërkombëtar.

Platforma synon të japë kontribut për institucionet politikëbërëse, si Qeveria, programet e OJQ-ve, Universitetet, Shoqatat e Investitorëve Angel/ Angel Investors Associations etj, që mbështesin skenën e sipërmarrjes në Shkodër dhe promovojnë Shkodrën në sytë e investitorëve të huaj.

Njerëzit të interesuar për sipërmarrje kanë një vend ku mund të marrin informacionet përkatëse.

Start Up-et kanë një vend ku mund të prezantojnë bizneset e tyre dhe për të  krijuar kontakte dhe rrjet me themeluesit e tjerë.

Bashkite e Qarkut Shkodër mund të përdorë platformën për të ndarë informacione të rëndësishme për startup-et.

Investitorët mund të mësojnë më shumë për ekosistemin e investimeve në Shkoder, në Shqipëri dhe të mësojnë më shumë për Startup-et premtuese.

Është gjithashtu një vend për të ndarë histori suksesi që mund t’i motivojnë njerëzit të bëhen sipërmarrës.

Te rejat

Shiko te gjithe artikujt
  • Rrjeti i Sipërmarrësve të Rinj – Shkodër Thirrja për mbështetje […]

    Lexo më shume
  • Gjate muajit Maj 2022 ne Qendren Rinore ARKA jane zhvilluar […]

    Lexo më shume
  • Nga renditja e startup-eve më të mirë në mbarë botën, […]

    Lexo më shume

OUR PARTNERS