Contact Us
Jeni biznes? Regjistrohuni Tani!
Po ngarkohet Veprimtari

Rrjeti i Sipërmarrësve të Rinj – Shkodër

Seanca Mentorimi: Aplikimi për mbështetje financiare për #Startup ne kuadër të thirrjes së hapur nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Datë 26 dhe 27 Maj 2022, Ora 18.00

Ne Biblioteken e Qendra Rinore Arka dhe ne platformen zoom (na kontaktoni per linkun nese doni ta ndiqni, por nuk jeni pjese e rrjetit).
Seancat janë të hapura për të gjithë të interesuarit.

******
Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit: Shkodra StartUP Academy – accelerator for youth empowerment, i mbështetur nga Ambasada Amerikane në Tiranë dhe zbatuar nga Qendra Rinore ARKA.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top