Contact Us
Jeni biznes? Regjistrohuni Tani!
Po ngarkohet Veprimtari

Rrjeti i Sipërmarrësve të Rinj – Shkodër

Thirrja për mbështetje financiare për #Startup hapur nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Edona Bilalli, Ministër Shteti për Mbrojten e Sipërmarrjes

Date 28 Maj 2022, Ora 10.00

Qendra Rinore Arka

******

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit: StartUP Academy – accelerator for youth empowerment in Shkodër, i mbështetur nga Ambasada Amerikane në Tiranë dhe zbatuar nga Qendra Rinore ARKA.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top