hero-2
graphic-1
icon-1

Hi! Mirësevini në Shkodra Startups

Hello! We are Avada Digital Agency.

Inspiro botën, krijo të ardhmen

We create amazing digital products

Bëhu pjesë e databazës së Shkodra Startups

KLIKO KËTU!

PARTNERËT

Financuar nga:

Zbatuar nga:

Lista e Shkodra Startups

Më shumë 10 startup-e të krijuara në Shkodër gjatë vitit 2019-2022

Në qoftë se dëshironi të bëheni pjesë e Shkodra Startups ju lutem plotësoni formën në linkun e mëposhtëm.

Jeni Startup? Regjistrohuni këtu

Pse duhet të krijoni biznesin tuaj?

Mund arrini pavarësi financiare

Fillimi i biznesit tuaj ka disa përfitime financiare, sesa të punoni me një pagë

Çdo ditë është më motivuese

Ndjekja e ëndrrave tuaja është emocionuese dhe ju jeni në kontroll të suksesit tuaj

Mund të kontrolloni stilin e jetës tuaj

Të kesh biznesin tënd mund t’ju japë një stil jetese dhe orar më fleksibël

Mund të beheni krijues.

Kreativiteti është tipar nevojshme për një sipërmarrës të suksesshëm, dhe ju do t’a përmirësoni atë aftësi çdo ditë.

Akademia

Egestas et in facilisis viverra et interdum.

Regjistrohu që të marrësh lajmërime mbi eventet dhe trajnimet që zhvillohen mbi Startup-et.

Jam dakord me Politikën e Privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit

 • Rrjeti i Sipërmarrësve të Rinj – Shkodër Thirrja për mbështetje […]

  Lexo më shume
 • Gjate muajit Maj 2022 ne Qendren Rinore ARKA jane zhvilluar […]

  Lexo më shume
 • Nga renditja e startup-eve më të mirë në mbarë botën, […]

  Lexo më shume
 • Rrjeti i Sipërmarrësve të Rinj – Shkodër Thirrja për mbështetje […]

  Lexo më shume
 • Gjate muajit Maj 2022 ne Qendren Rinore ARKA jane zhvilluar […]

  Lexo më shume

EVENTE

Latest Past Veprimtari

Vulputate gravida nibh egestas.

Intelligent brand identity

Auctor turpis nulla risus dignissim parturient semper sed ultricies convallis. Mauris blandit sit lorem imperdiet.

Learn more about us
info-4